ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

Mirësevini

Zyra e Avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” themeluar në Shqipëri, është një firmë e cila ofron të gjitha shërbimet ligjore. Ndërtimi i marrëdhënieve të forta dhe të vërteta me klientët tanë mbetet prioriteti ynë kryesor për të bërë biznes.

 

Aktualisht, ne përfaqësojmë disa nga kompanitë kryesore në tregun shqiptar, sikurse dhe disa nga investitorët ndërkombëtarë në vend. Përmes profesionalizmit dhe angazhimit tone, jemi të gatshëm në çdo kohë të përmbushim nevojat e klientëve tanë si dhe t’i mbështesim ata në projektet e tyre.

 

Zyra e Avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” është pjesë e rrjetit “The Lawyer Network” si anëtare ekskluzive për Arbitrazhin në Shqipëri.

 

European Lawyers, Solicitors and Law Firms based in Europe